Chorus

Description:

ATTRIBUTES Strength: 1 Dexterity: 3 Stamina: 2

Charisma: 3 Manipulation: 2 Appearance: 3

Perception: 3 Intelligence: 4 Wits: 3

SKILLS Alertness: 1 Dodge: 1 Empathy: 1 Intimidation: 1 Streetwise: 1 Subterfuge: 2

Drive: 2 Etiquette: 2 Melee: 1 Stealth: 1 Survival: 1

Academics: 4 Computer: 2 Finance: 2 Investigation: 2 Linguistics: 3 (Latin, French, Germany) Medicine: 3 Occult: 4 Politics: 1 Science: 1

DISCIPLINES: Auspex: 2 Dominate: 1 Necromancy:

  • The Sepulchre Path: 2
  • The Bone Path: 1

Thaumaturgy:

  • The Path of Blood: 1

HUMANITY: 5

WILLPOWER: 8

EXPERIENCE POINTS SPENT: ~20

Bio:

13th generation Tremere.

Chorusin on tehnyt Giovannien perhe, mutta juuri vastaavana yönä kuin Chorus sai vampyyrin verta elimistöönsä, oli sota Tremereiden ja Giovannien kesken, jolloin Giovannit tuhottiin tai karkoitettiin kaupungista ja heidän rakennuksensa poltettiin. Chorus löytyi raunioista, ja Tremeret ottivat hänet luokseen. Koska Chorus oli vasta muuntunut, Tremeret juottivat hänelle omaa vertansa, ja alkoivat kasvattaa hänestä Tremereä. Vaikka klaaniltaan Chorus on Tremere, hän on vereltään Giovanni.

Chorus, vaikkakin Tremereiden oppeja yrittääkin seurata hieman hitaalla tuloksella verestään johtuen, yrittää parhaansa. Silti hän koittaa myös opiskella Giovannien oppeja, joista on löytänyt kappaleita Giovannien raunioista.

Haveninsa kellarista hänelle johtaa salainen reitti vanhaan katakombiin, jossa on hänen laboratorionsa. Laboratorio, jossa hän tutkii kuolemaa, harjoittaa ja opettelee Giovannien oppeja ja harrastaa nekrofiliaa.

Chorus on hieman hiljainen ja päälisin puolin melko tavanomainen, hieman itseensä vetäytyvä, mutta ystävällinen. Amandaa lukuunottamatta hän ei ole kertonut verensä salaisuudesta, kammiosta tai mielihaluistaan muille.

Chorus

Kaupunki ennen auringonnousua Thaumiel_Nerub